Vergaderen & Feesten in ’t Veerhuis…

Zoekt u een rustige en sfeervolle locatie om te vergaderen? Of een bijzondere plek vol nostalgie voor uw bruiloft, familiefeest of vriendenweekend? U vindt het allemaal bij ons onder een dak: restaurant, bar, terras, hotelkamers, vergaderruimtes, feestzalen en gratis parkeergelegenheid en fietsenstalling.

Dankzij onze ligging vlakbij de A15 en in het hart van het Land van Maas en Waal, is ons charmante Hotel Restaurant ’t Veerhuis de geschikte gelegenheid voor elke gelegenheid. Wij geven u graag het ultieme ‘Uit- en toch thuisgevoel’.

Catering verzorgt door restaurant 't Veerhuis in Wamel

Vergaderen

Of het nu een middagje brainstormen is met uw collega’s of een hele dag vergaderen met het kernteam, we hebben verschillende arrangementen voor u in huis.

Kies het vergaderarrangement dat bij u past of informeer naar een aanbod op maat.

Catering verzorgt door restaurant 't Veerhuis in Wamel

Feesten

Heeft u iets te vieren? Ons charmante en sfeervolle hotel en restaurant ligt centraal in Nederland en op een unieke plek: op de zomerdijk en met een uitzicht op de Waal en de uiterwaarden.

Wij maken van uw bruiloft, familiedag of personeelsfeest een bijzondere dag om nooit meer te vergeten.

Catering verzorgt door restaurant 't Veerhuis in Wamel

Catering

Wilt u uw verjaardagsfeest, vergadering of bedrijfsevenement op uw eigen locatie vieren? Het team van ’t Veerhuis komt naar u toe en zorgt dat u nergens geen omkijken meer naar heeft.

We maken van elke gelegenheid een speciale gelegenheid. We maken graag een cateringadvies op maat.

ganzen zonsondergang hotel restaurant veerhuis wamel DSC 9416

't Veerhuis is gesloten

Geheel tegen onze intentie in, zijn wij helaas genoodzaakt de exploitatie van Hotel 't Veerhuis definitief te stoppen. Het is daarom op dit moment niet mogelijk een kamer te reserveren of een reservering te maken voor het restaurant of terras.

~~~

 Against our intention, we are forced to stop the exploitation of Hotel 't Veerhuis. Therefore it is at this moment not possible to book a room or make a reservation for the restaurant or terrace.

 

 

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This