Lekker eten in restaurant ’t Veerhuis…

Sfeervol eten in restaurant ’t Veerhuis

Stap binnen en neem plaats in ons sfeervolle Veerhuis. Onze inrichting met authentieke houten balken, oud-Hollandse borden en de krakende houtvloeren, ademen nostalgie. 

Ons veerhuis is een veerhuis zoals dat ooit bedoeld was: met de functie van een knusse huiskamer waar iedereen welkom is. Dat zorgt voor het unieke ‘Uit- en toch thuisgevoel’. Het keukenteam onder leiding van Jaap-Willem Venendaal voorziet u van huisgemaakte gerechten. Zak lekker onderuit en vergaap u aan het mooie uitzicht over de Waal en de skyline van de stad Tiel.

Kom bij ons voor een lekkere kop koffie, een stevige uitsmijter onderweg, een ontspannen businessdiner of een knus familiediner. Of u nu in een gemoedelijke sfeer wilt eten met zijn tweeën in ons huiskamerrestaurant of met een groter gezelschap (tot wel 60 personen) wilt komen dineren, lunchen of vergaderen in onze serre: wij hebben voor iedere gast een passend aanbod op maat. Informeer naar de mogelijkheden. 

De keuken is dagelijks geopend v.a. 12.00 tot 21.00 uur. Groepen zijn meer dan welkom. Hotel Restaurant ’t Veerhuis is dè gelegenheid voor elke gelegenheid.

Lunch & Diner

Vers, regionaal en beproefde klassiekers die gewoon zo smaken als het moet. Dat is waar de keukenbrigade van Hotel Restaurant ’t Veerhuis voor staat. Kies wat u lekker vindt.

Terras

Na vijf minuten op ons terras, voelt u de rust al tot u komen. Zak lekker onderuit, bestel een drankje of hapje en geniet vooral van het unieke uitzicht op de Waal. Hier is altijd wat te zien.

Er is een apart terras dat  geschikt is voor groepen en aan de achterzijde is een beschut terras met uitzicht op de uiterwaarden en de Waal. 

Huiskamer & Hotelbar

We maken het binnen graag gezellig. Neem plaats in de ‘huiskamer’of aan de knusse bar. Bekijk gerust de oude foto’s vol nostalgie aan de muur of ga lekker op de bank hangen met een (speciaal)bier of glas (huis)wijn.

ganzen zonsondergang hotel restaurant veerhuis wamel DSC 9416

't Veerhuis is gesloten

Geheel tegen onze intentie in, zijn wij helaas genoodzaakt de exploitatie van Hotel 't Veerhuis definitief te stoppen. Het is daarom op dit moment niet mogelijk een kamer te reserveren of een reservering te maken voor het restaurant of terras.

~~~

 Against our intention, we are forced to stop the exploitation of Hotel 't Veerhuis. Therefore it is at this moment not possible to book a room or make a reservation for the restaurant or terrace.

 

 

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This