Nieuwe eigenaar Hotel Restaurant ’t Veerhuis

Op 9 maart 2018 is Hotel Restaurant ’t Veerhuis in Wamel overgenomen door Merie Flikweert.

Na 27 jaar heeft Mw. Ans Broekhof de exploitatie van Hotel Restaurant ’t Veerhuis in Wamel verkocht. Met hart en ziel heeft de familie Broekhof het Hotel Restaurant al die jaren gerund. Het echtpaar besloot het vorig jaar te verkopen om samen van hun oude dag te genieten. Ze hebben er een charmant Boutique Hotel Restaurant van gemaakt wat een icoon is in het Maas en Waal/ Betuwe gebied.

Merie Flikweert heeft veel ervaring in de horeca, onder andere in Hotel de L’Europe, Alliance Restaurant ’t Koetshuis, Kasteel Engelenburg en wilde een lang gekoesterde wens vervullen door een eigen Hotel Restaurant te runnen. “Lang heb ik niet gezocht naar een geschikte locatie. Al heel snel vond ik Hotel Restaurant ’t Veerhuis. Een zeer charmant Hotel Restaurant op een unieke plek. Het enige Hotel Restaurant dat in de uiterwaarden is gelegen, verzekerde een ecoloog mij. Met uitzicht op de drukst bevaarde rivier van Nederland/Europa met de mooie skyline van Tiel.”

De nieuwe eigenaresse wil de uitstraling en charme van het Hotel Restaurant behouden. Quote: “bij binnenkomst was het als een warme deken die me ontving.”

Het hotel heeft 15 hotelkamers, 2 Restaurants, een bar, een schitterend terras en is 7 dagen per week geopend. U kunt er terecht voor ontbijt, koffie/thee met gebak, lunch, high tea, borrel, diner, vergaderingen, recepties, feesten en overnachtingen. Ook zijn er afhaalmogelijkheden of is thuisbezorgen en catering mogelijk. De locatie is een heerlijke plek om na een mooie wandeling of fietstocht neer te strijken op het terras of in het restaurant.

Merie Flikweert en haar medewerkers kijken ernaar uit u te verwelkomen.

Hotel Restaurant 't Veerhuis in Wamel
Hotel Restaurant 't Veerhuis in Wamel
Hotel Restaurant 't Veerhuis in Wamel
ganzen zonsondergang hotel restaurant veerhuis wamel DSC 9416

't Veerhuis is gesloten

Geheel tegen onze intentie in, zijn wij helaas genoodzaakt de exploitatie van Hotel 't Veerhuis definitief te stoppen. Het is daarom op dit moment niet mogelijk een kamer te reserveren of een reservering te maken voor het restaurant of terras.

~~~

 Against our intention, we are forced to stop the exploitation of Hotel 't Veerhuis. Therefore it is at this moment not possible to book a room or make a reservation for the restaurant or terrace.

 

 

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This