Arrangementen van ’t Veerhuis…

Maak een keuze uit een van onze leuke arrangementen.

Hotel Restaurant ’t Veerhuis is het ideale vertrekpunt om het Land van Maas en Waal en/of de Betuwe te verkennen. We zijn gemakkelijk te bereiken dankzij onze centrale ligging in Nederland, vlakbij de snelweg A15. Bovendien zijn we het enige hotel restaurant in Nederland dat op een zomerdijk in de uiterwaarden ligt. De veerpont van en naar Tiel vaart tot aan onze voordeur.

Spring eens op de fiets. Uw fiets kan gratis overdekt worden gestald. Voor € 12.50 per dag kunt u ook een fiets bij ons huren. Voor een elektrische fiets rekenen we € 30.00 per dag. Graag vooraf reserveren.

De uiterwaarden voor de deur van Hotel Restaurant 't Veerhuis in Wamel

Kerstarrangement

U bent van harte welkom de kerstdagen bij ons te vieren. Het 3-daags kerst­arrangement van hotel ’t Veerhuis bestaat uit:

Aankomst op 1e kerstdag
2x overnachtingen
1x kerstontbijt
2x viergangendiner
Ontbijt op 27 december.

Vanaf € 137,50,- p.p.

Huiskamer Hotel Restaurant 't Veerhuis in Wamel

Geniet Arrangement

Speciaal voor de grote genieters onder ons hebben we een vierdaags arrangement samengesteld met van alles erop en eraan.

We laten u het ‘Uit- en toch thuisgevoel’ ervaren tijdens een minivakantie in ons charmante hotel & restaurant.

Terras Hotel Restaurant 't Veerhuis in Wamel

Maas & Waal op wielen

Het Land van Maas en Waal is bij uitstek geschikt om per fiets te verkennen. Dat kan heel goed met dit driedaagse arrangement.

Stap op uw stalen ros of e-bike en gebruik ons hotel & restaurant als uitvalsbasis.

Hotel 't Veerhuis in het najaar.

Najaarsarrangement

Even onthaasten in het najaar in het land van Maas en Waal, te voet of per fiets of gewoon knus met een glas wijn of bier in het hotel.

Dankzij de bijzondere ligging van ons hotel restaurant op de zomerdijk en met een adembenemend uitzicht op de uiterwaarden, kunt u bij ons optimaal uitwaaien aan de Waal.

Wildgerecht

Wildarrangement

Het is weer herfst en het wildseizoen is weer van start gegaan. Kom genieten van dit mooie wild­arrangement in het land van Maas en Waal.

De chef maakt voor u een 3-gangen wildmenu waarbij u kunt kiezen uit verschillende voor- , hoofd- en nagerechten. Geniet na uw overnachting  van een heerlijk ontbijt.

Hotelkamer Hotel Restaurant 't Veerhuis in Wamel

Hotelkamers

Onze 14 hotelkamers zijn sfeervol ingericht. Het voelt alsof u uit logeren gaat en te gast bent bij goede vrienden of familie.

Alle kamers zijn voorzien van bad en/of douche, flatscreen tv, radio, telefoon en gratis wifi. Het merendeel heeft uitzicht op de Waal. Kom tot rust en slaap als een roos in ’t Veerhuis.

Pin It on Pinterest

Share This