Arrangementen van ’t Veerhuis…

Maak een keuze uit een van onze leuke arrangementen.

Hotel Restaurant ’t Veerhuis is het ideale vertrekpunt om het Land van Maas en Waal en/of de Betuwe te verkennen. We zijn gemakkelijk te bereiken dankzij onze centrale ligging in Nederland, vlakbij de snelweg A15. Bovendien zijn we het enige hotel restaurant in Nederland dat op een zomerdijk in de uiterwaarden ligt. De veerpont van en naar Tiel vaart tot aan onze voordeur.

Spring eens op de fiets. Uw fiets kan gratis overdekt worden gestald. Voor € 12.50 per dag kunt u ook een fiets bij ons huren. Voor een elektrische fiets rekenen we € 30.00 per dag. Graag vooraf reserveren.

Kersen

Seizoensarrangement

Even onthaasten in het land van Maas en Waal, te voet of per fiets. Daarna heerlijk met een glas wijn of bier op het terras van het hotel.

Dankzij de bijzondere ligging van ons hotel restaurant op de zomerdijk en met een adembenemend uitzicht op de uiterwaarden, kunt u bij ons optimaal uitwaaien aan de Waal.

Asperge-arrangement Hotel Veerhuis Wamel

Asperge-arrangement

Het is weer voorjaar en het aspergeseizoen is weer van start gegaan. Kom genieten van dit mooie asperge-arrangement.

Dit arrangement bestaat uit twee overnachtingen in een charmante kamer met douche en toilet met fantastisch uitzicht op de Waal en Tiel. De chef maakt twee keer een 4-gangen aspergemenu.

Terras Hotel Restaurant 't Veerhuis in Wamel

Maas & Waal op wielen

Het Land van Maas en Waal is bij uitstek geschikt om per fiets te verkennen. Dat kan heel goed met dit driedaagse arrangement.

Stap op uw stalen ros of e-bike en gebruik ons hotel & restaurant als uitvalsbasis.

Huiskamer Hotel Restaurant 't Veerhuis in Wamel

Geniet Arrangement

Speciaal voor de grote genieters onder ons hebben we een vierdaags arrangement samengesteld met van alles erop en eraan.

We laten u het ‘Uit- en toch thuisgevoel’ ervaren tijdens een minivakantie in ons charmante hotel & restaurant.

Hotelkamer Hotel Restaurant 't Veerhuis in Wamel

Hotelkamers

Onze 14 hotelkamers zijn sfeervol ingericht. Het voelt alsof u uit logeren gaat en te gast bent bij goede vrienden of familie.

Alle kamers zijn voorzien van bad en/of douche, flatscreen tv, radio, telefoon en gratis wifi. Het merendeel heeft uitzicht op de Waal. Kom tot rust en slaap als een roos in ’t Veerhuis.

Woonkamer Appartement hotel Veerhuis Wamel

Appartement

Even lekker een weekje weg om te genieten van de mooie natuur of voor de rust.

Het appartement heeft een eigen opgang en een balkon met uitzicht op de Waal. Verder een slaapkamer, badkamer met bad en apart toilet, ruime woonkamer, kitchenette,  flatscreen tv, radio, telefoon en gratis wifi.

ganzen zonsondergang hotel restaurant veerhuis wamel DSC 9416

't Veerhuis is gesloten

Geheel tegen onze intentie in, zijn wij helaas genoodzaakt de exploitatie van Hotel 't Veerhuis definitief te stoppen. Het is daarom op dit moment niet mogelijk een kamer te reserveren of een reservering te maken voor het restaurant of terras.

~~~

 Against our intention, we are forced to stop the exploitation of Hotel 't Veerhuis. Therefore it is at this moment not possible to book a room or make a reservation for the restaurant or terrace.

 

 

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This