Arrangementen van ’t Veerhuis…

Maak een keuze uit een van onze leuke arrangementen.

Hotel Restaurant ’t Veerhuis is het ideale vertrekpunt om het Land van Maas en Waal en/of de Betuwe te verkennen. We zijn gemakkelijk te bereiken dankzij onze centrale ligging in Nederland, vlakbij de snelweg A15. Bovendien zijn we het enige hotel restaurant in Nederland dat op een zomerdijk in de uiterwaarden ligt. De veerpont van en naar Tiel vaart tot aan onze voordeur.

Spring eens op de fiets. Uw fiets kan gratis overdekt worden gestald. Voor € 12.50 per dag kunt u ook een fiets bij ons huren. Voor een elektrische fiets rekenen we € 30.00 per dag. Graag vooraf reserveren.

Uitzicht op Hotel Restaurant 't Veerhuis in Wamel

Wie betaalt de Veerman?

Het antwoord op deze vraag krijgt u als u met ons mee gaat op ontdekkingstocht door het mooie rivierenland van Maas en Waal.

Wie dit driedaagse arrangement boekt, maak kennis met een van de bekendste lokale inwoners: Flipje

Huiskamer Hotel Restaurant 't Veerhuis in Wamel

Geniet Arrangement

Speciaal voor de grote genieters onder ons hebben we een vierdaags arrangement samengesteld met van alles erop en eraan.

We laten u het ‘Uit- en toch thuisgevoel’ ervaren tijdens een minivakantie in ons charmante hotel & restaurant.

Terras Hotel Restaurant 't Veerhuis in Wamel

Maas & Waal op wielen

Het Land van Maas en Waal is bij uitstek geschikt om per fiets te verkennen. Dat kan heel goed met dit driedaagse arrangement.

Stap op uw stalen ros of e-bike en gebruik ons hotel & restaurant als uitvalsbasis.

De uiterwaarden voor de deur van Hotel Restaurant 't Veerhuis in Wamel

Uitwaaien aan de Waal

Houdt u ervan om eens lekker met uw kop in de wind over de dijk te wandelen, fietsen of te struinen? Dan is dit driedaagse arrangement voor u.

Dankzij de bijzondere ligging van ons hotel restaurant op de zomerdijk en met een adembenemend uitzicht op de uiterwaarden, kunt u bij ons optimaal uitwaaien aan de Waal.

Kom je naar Appelpop, Pleinpop of de Fruitcorso in Tiel? Overnacht dan in Hotel 't Veerhuis in Wamel

Festivalarrangement

Bezoekt u de Fruitcorso, Appelpop, Pleinpop of een ander festival in Tiel? Kom dan overnachten in Hotel ’t Veerhuis aan de overkant van de Waal.

De veerdienst tussen Tiel en Wamel vertrekt iedere 20 minuten pal voor de deur van ons hotel. Neem contact met ons op, dan stellen we een mooi arrangement voor u samen.

Hotelkamer Hotel Restaurant 't Veerhuis in Wamel

Hotelkamers

Onze 14 hotelkamers zijn sfeervol ingericht. Het voelt alsof u uit logeren gaat en te gast bent bij goede vrienden of familie.

Alle kamers zijn voorzien van bad en/of douche, flatscreen tv, radio, telefoon en gratis wifi. Het merendeel heeft uitzicht op de Waal. Kom tot rust en slaap als een roos in ’t Veerhuis.

Pin It on Pinterest

Share This