Heerlijk slapen in hotel ’t Veerhuis…

Kom tot rust in Hotel Restaurant ’t Veerhuis

Wie wil onthaasten, is bij Hotel Restaurant ’t Veerhuis aan het juiste adres. Door de prachtige landelijke ligging op de zomerdijk is het hier heerlijk rustig. Het uitzicht op de Waal en de uiterwaarden is elke keer weer een plaatje. Dit is de ideale plek voor een overnachting of minivakantie in het gastvrije Land van Maas en Waal.

Onze 14 hotelkamers zijn sfeervol ingericht. Het voelt alsof u uit logeren gaat en te gast bent bij goede vrienden of familie. Bij ons is iedereen welkom, ook groepen. Alle kamers zijn voorzien van bad en/of douche, flatscreen tv, radio, telefoon en gratis wifi. 

Ontspan na een dag fietsen, wandelen of varen in onze knusse bar of op ons zonovergoten terras. Kom tot rust en slaap als een roos in ’t Veerhuis.

Eenpersoonskamer

Klein maar fijn. Reist u alleen dan is deze kamer precies wat u zoekt. Sfeervol en huiselijk ingericht. U zou bijna vergeten dat u in een hotelkamer verblijft.

Onze eenpersoonskamers zijn voorzien van een eigen douche en toilet. Ze bevinden zich op de 1e en 2e etage.

Kamergrootte: 16 m2
Faciliteiten: Flatscreen tv, radio, telefoon en gratis wifi.

Tweepersoonskamer

Gemoedelijk en sfeervol. Dat zijn onze knusse tweepersoonskamers vol authentieke elementen. Bijna alle kamers hebben uitzicht op de Waal.

U kunt kiezen uit een kamer met bad en toilet of een kamer met douche en toilet.

Kamergrootte: 18 of 24 m2
Faciliteiten: Flatscreen tv, radio, telefoon en gratis wifi.

Suite

Wilt u wel eens wakker worden met de zon op uw gezicht en het geluid van (water)vogels? Dan is onze sfeervolle suite een aanrader.

Geniet van het uitzicht op de drukst bevaren rivier van Europa of de uitgestrekte uiterwaarden.

Kamergrootte: 40 m2
Faciliteiten: flatscreen tv, radio, telefoon en gratis wifi.

Appartement

Voor gezinnen of groepen tot zes personen, is ons appartement een aanrader. Ook voor langere tijd te huur.

Deze ruimte op de tweede etage heeft een eigen opgang en een balkon met uitzicht op de Waal. Verder een slaapkamer, badkamer met bad en apart toilet en een ruime woonkamer met slaapbank en kitchenette.

Faciliteiten: flatscreen tv, radio, telefoon en gratis wifi.

Groepen

Groepen zijn meer dan welkom bij Hotel Restaurant ’t Veerhuis. Door onze inrichting vol nostalgie en de knusse sfeer, voelt iedereen zich direct op zijn gemak.

Informeer naar de mogelijkheden voor uw groepsverblijf.

ganzen zonsondergang hotel restaurant veerhuis wamel DSC 9416

't Veerhuis is gesloten

Geheel tegen onze intentie in, zijn wij helaas genoodzaakt de exploitatie van Hotel 't Veerhuis definitief te stoppen. Het is daarom op dit moment niet mogelijk een kamer te reserveren of een reservering te maken voor het restaurant of terras.

~~~

 Against our intention, we are forced to stop the exploitation of Hotel 't Veerhuis. Therefore it is at this moment not possible to book a room or make a reservation for the restaurant or terrace.

 

 

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This