Groepen

Ook groepen tot 20 personen zijn meer dan welkom bij Hotel Restaurant ’t Veerhuis. Door onze inrichting vol nostalgie en de knusse sfeer, voelt iedereen zich direct op zijn gemak.

U heeft de beschikking over een verblijfsruimte met een zit- en eetgedeelte met uitzicht over de uiterwaarden van de Waal. Er is een open keuken. De slaapkamers zijn gelegen in het naast gelegen hotel. U kunt binnendoor naar uw hotelkamer. Totaal zijn er 9 slaapkamers die allemaal beschikken over een eigen badkamer. Buiten is er een heerlijk terras waarbij u uitkijkt over het water. Dit alles exclusief voor uw groep. Catering of uit eten in het restaurant van het hotel, het is allemaal mogelijk.

Informeer naar de mogelijkheden voor uw groepsverblijf.

De woonkamer van de groepsaccommodatie bij hotel restaurant veerhuis in Wamel
De vakantiewoning van de groepsaccommodatie bij hotel restaurant veerhuis in Wamel
De eetkamer van de groepsaccommodatie bij hotel restaurant veerhuis in Wamel
ganzen zonsondergang hotel restaurant veerhuis wamel DSC 9416

't Veerhuis is gesloten

Geheel tegen onze intentie in, zijn wij helaas genoodzaakt de exploitatie van Hotel 't Veerhuis definitief te stoppen. Het is daarom op dit moment niet mogelijk een kamer te reserveren of een reservering te maken voor het restaurant of terras.

~~~

 Against our intention, we are forced to stop the exploitation of Hotel 't Veerhuis. Therefore it is at this moment not possible to book a room or make a reservation for the restaurant or terrace.

 

 

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This