Artikelen


Hotel 't Veerhuis beschikt over 14 hotelkamers (en een appartement), waarvan het merendeel met uitzicht op de rivier.10 kamers bevinden zich op de eerste etage en 4 kamers op de tweede etage. 

Alle kamers zijn voorzien van bad en/of douche, flatscreen tv, radio, telefoon en gratis wifi.

  • 1x royale 2 persoonskamer (suite) met bad en balkon
  • 4x ruime 2 persoonskamer met bad
  • 4x eenpersoonskamer met douche
  • 5x tweepersoonskamer met kleinere douche
  • 1x appartement voor maximaal 4 personen (woonkamer met balkon, keukengedeelte, 1 x twee persoons slaapkamer en badkamer. In de woonkamer is een 2-persoons slaapbank). Het appartement bevindt zich op de tweede etage en heeft een eigen opgang (ook voor langere tijd te huur).
Kamer1 Badkamer Kamer2

 

In de serre van het hotel is het elegante restaurant. Vanaf uw tafel kijkt u over de Waal uit naar de oude stad Tiel. Het restaurant biedt onze gasten de mogelijkheid voor een gezellig familiediner, maar ook een succesvol diner voor de zakengast. De keuken is eigentijds met een Franse inslag. De primeurs van het seizoen worden op de voet gevolgd!

 

Onder het genot van een aperitief kunt u een keuze maken uit de 'á la carte'-kaart of het door onze koks speciaal samengestelde 4 gangen maand menu.

 

Het restaurant biedt plaats aan maximaal 40 personen.
De keuken is dagelijks geopend v.a. 12.00 tot 21.00 uur.

 

Restaurant1   Restaurant2

 

Wilt u meer informatie over ons hotel? Kijk hieronder voor de routebeschrijving, contactgegevens of vraag meer informatie aan via de e-mail!